klokagubben.se | Tips om satelliter, paraboler, parabolinställning, parabolantenn och digital tv mottagning. Bäst i test, testfakta, tester, undersökningar, råd och rön för dig när du skall göra ett inköp.


   

Bäst i test, testfakta, tester, undersökningar, råd och rön för dig när du skall göra ett inköp.

Klokagubbens bästa tips om ekonomi och att spara pengar!

Bäst i test, testfakta, bästa produkten och tips om hur du hittar bra produkter.

Det finns mycket information att hämta på nätet när man skall köpa en kaffebryggare, digitalkamera, bilbarnstol, dammsugare, tvättmaskin, dator, skrivare, systemkamera, diskmaskin, mobil, GPS, dubbdäck, kameror eller mobil.

Det finns mycket information att hämta på nätet när man skall köpa en kaffebryggare, digitalkamera, bilbarnstol, dammsugare, tvättmaskin, dator, skrivare, systemkamera, diskmaskin, mobil, GPS, dubbdäck, kameror eller mobil.

Här har vi samlat länkar till de bästa sidorna med tester om olika produkter. Bäst i test kan vara en bra vägledning när man skall köpa något. Ibland är det experter som har testat olika produkter, ibland är det mer omröstningar från konsumenterna och vissa sidor har information och testresultat efter mer noggrant gjorda undersökningar.


Bäst i test. Det finns mycket information att hämta på nätet när man skall köpa en kaffebryggare, digitalkamera, bilbarnstol, dammsugare, tvättmaskin, dator, skrivare, systemkamera, diskmaskin, mobil, GPS, dubbdäck, kameror eller mobil.

Bäst i test - tv, dator, bärbar dator, elektronik, GPS, hörlurar, mobiler, frys, kylskåp, spel, PC-spel, dammsugare, frys, kylskåp, tvättmaskiner m.m.

testvinnare.se har resultat för 90 000 tester olika produkter och du kan läsa sammanfattad och mer detaljerad information för alla produkter och testfakta. testvinnare.se har också mer än 17 000 expertutlåtanden, prisjämförelser, användarrecensioner och omdömen om butikerna. Bra sida och enkel sökning! Här hittar du allt på ett ställe.

testvinnare.se - tester, testfakta, bäst i test


Testfakta.se - bäst i test, oberoende tester och granskande journalistik.

Testfakta är ett oberoende test och researchföretag som gör laboratorietester och utvärderingar av konsumentprodukter. Testerna görs av certifierade test- och forskningslaboratorier som är specialiserade för olika produkter. Betygsättning av testresultaten görs av Testfakta i samråd med laboratorier och utomstående experter. Testfakta.se publicerar resultaten från testerna samt har dagliga artiklar om konsumentvaror.

testfakta.se - tester och undersökningar av konsumentprodukterTest.se samlar experttester och sammanfattar dessa för att göra det lättare att välja inför ett köp.
test.se

Bäst i test - bilar

Skall du köpa bil så kan du kolla flera sidor. Folksam har testat krocksäkerheten genom att gå igenom verkliga trafikolyckor. Du kan söka efter krocksäkra bilar efter olika typer av bilar.
Konsumentverket har en bra sida om att köpa bil och en nybilsguide.

Konsumentverket, nybilsguide
Folksam, krocksäkraste bilarna
Teknikens Värld, biltester
Auto Motor & Sport, biltester
Smartson, biltester
Bilweb, nybilsfakta

Den engelska motororganisationen AA har en bra köpguide och biltester. Kan ge en del bra råd och tips inför ett bilköp.
The AA, biltester


Bäst i test sidor, konsumentprodukter.

Smartson
ala test
Råd & Rön
Testfakta


Bästa konsumentsidorna, köpråd och tips.

Konsument Europa ger dig råd när du köper varor över gränserna inom EU. Här får du information om dina rättigheter och skyldigheter och underlättar för dig att utnyttja fördelarna med den gemensamma europeiska marknaden.
Konsument Europa är en del av Konsumentverket och finansieras delvis av EU.
Konsument Europa

Allmänna reklamationsnämnden är en myndighet som prövar konsumenttvister. Här kan du kan göra en anmälan som konsument om du har en tvist eller är missnöjd med något företag om en vara eller tjänst som du har köpt.
Allmänna reklamationsnämnden

Ung Konsument informerar om pengar, shopping, att handla smart, artiklar med fakta, reportage om konsumenters rättigheter och skyldigheter, vardagsekonomi och hur du påverkas av reklam. Konsumentverket och Konkurrensverket är ansvariga för sajten.
Ung konsument


Miljömärkning, Svanen, EU Ecolabel, Fairtrade

Svanen och EU Ecolabel är två miljömärkningarna och när du ser dessa märken på varor eller tjänster betyder det att de har klarat hårda miljö- och klimatkrav. I Sverige finns det tusentals Svanenmärkta produkter inom alla områden som produkter för hemmet, bilen, båten, trädgården mfl.
Svanen är Nordens officiella miljömärkning.
Svanen, allt du behöver veta om Svanen och EU Ecolabel.

Fairtrade är en oberoende produktmärkning och din garanti för att det du köper uppfyller internationella kriterier för rättvis handel. Kriterierna är bl.a. att odlare och anställda får förbättrade ekonomiska villkor, barnarbete och diskriminering motverkas, främjande av demokrati och organisationsrätt, miljöhänsyn och att ekologisk produktion främjas.
Fairtrade, Sverige
Fairtrade, nätverket rättvis handel
Fairtrade International


Billig el - se över ditt elpris.

Ditt elpris kan vara bra att se över. Kolla klokagubbens sida över bra länkar för att få billig el och byta till nytt bättre avtal.
Billig el, elpriser, elbolag, spara pengar genom att byta avtal.

Bäst i test. Skall du köpa bil så kan du kolla flera sidor. Folksam har testat krocksäkerheten genom att gå igenom verkliga trafikolyckor. Du kan söka efter krocksäkra bilar efter olika typer av bilar.

 
Se också Klokagubbens bra tips om fonder och stiftelser där du kan söka pengar och stipendier.
 

 

Tips om fonder att söka pengar ur! Tips om hur du söker stipendier ur fonder! Tips om svenska lexikon!
Tips om bästa fonderna just nu! Klokagubbens alla gratis tips! Tips om bästa gratisprogrammen!
Tips om bästa bingospelen! Tips om valutaomvandlare! Tips om online games och spel!
Hem | Fonder & Stipendier | Pengar & lån | Valutaomvandlare
Bra lexikon | Tips Paraboler | Söka jobb | Gratis program | Hemsidor | Bidrag | Pyssel & kul
Byta bank | Billig el | Bäst i test | Bästa väderprognoserna | Kontakt | Webbkarta

klokagubben.se 2011 © Minaedi Media


 
Untitled 1